Redactie

Uit Hulpverleningswiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De stichting Multidisciplinair Platform Hulpverleners (kort MPHV) biedt de online encyclopedie Hulpverleningswiki.nl aan, met als doel kennisuitwisseling tussen hulpverleners onderling en met geïnteresseerden te bevorderen. De website wordt beheerd door een redactie, bestaande uit door de stichting aangewezen vrijwilligers.

Het concept van een encyclopedie opgezet in het "wiki" formaat is dat iedereen in staat is hier aan mee te schrijven. De stichting MPHV nodigt iedereen die geïnteresseerd en gemotiveerd is om bij te dragen dan ook uit om dit te melden via redactie@hulpverleningswiki.nl of via Speciaal:GebruikerAanvragen.

De website is in constante ontwikkeling, we trachten voortdurend nieuwe artikelen te publiceren, bestaande artikelen uit te breiden en verder te actualiseren.

Aan de inhoud van de artikelen kunnen echter op geen enkele wijze rechten ontleend worden. Noch kunnen de stichting MPHV of de redactie garanderen dat de inhoud correct is. De artikelen hebben een louter informatief doel. Meningen in artikelen zijn in de eerste plaats de mening van de betreffende redacteur en zijn niet per definitie de mening van de redactie of de stichting MPHV.Meeschrijven?

Heb je interesse om mee te schrijven aan hulpverleningswiki.nl of wil je op een andere manier bijdragen aan de website? Klik op de knop Gebruiker Aanvragen of Mail naar redactie@hulpverleningswiki.nl

Vragen, opmerkingen of fouten melden?

Neem contact op met de redactie via redactie@hulpverleningswiki.nl